Feedback

Оригінальні подарунки

20.08.2018 3345

Залізничники за час роботи на поїздах побачили багато чого. Їх вже важко чимось здивувати. Але ці цікаві подарунки можуть вразити не тільки самого винуватця святкування, але і всіх навколо:
Нагорода. Машиніст потребує заохочення за свою нелегку роботу. Для нього можна виготовити на замовлення унікальну нагороду. Це може бути статуетка, кубок або орден. На нагороду варто викарбувати ім'я людини і його професію.
Футболка. Весела кольорова річ дозволить виділятися з натовпу і буде розуміло настрій як її власнику, так і оточуючим. Можна замовити футболку з написом «Кращий машиніст на Землі!» Або з фотографією того, для кого призначена креативна річ.
Зошит для подорожніх нотаток. Це чудовий сюрприз, який неодмінно буде використовуватися за призначенням.
Кружка з оригінальним написом. Це недорогий і пам'ятний сюрприз. Кружка знадобиться на роботі чи вдома. Кожен раз, дивлячись на презент, її власник буде з вдячністю згадувати про вас.
Тримач для книг у вигляді поїзда. Це дуже оригінальна і корисна річ, яка дозволяє читати, чи не притримуючи сторінки книги руками. Їй можна користуватися вдома, а можна взяти з собою на роботу.
Металевий конструктор-поїзд. Ця іграшка для «дорослих дітей» розвиває мислення і логіку. Збирати конструктор - захоплююче і корисне заняття. Отримана модель локомотива може прикрасити робоче місце. Незвичайний сюрприз вимагає ретельної підготовки. Виготовлення речей з індивідуальним дизайном може зайняти від декількох днів до декількох місяців. Якщо ви хочете подарувати залізничнику ексклюзивну річ, сплануйте все заздалегідь, щоб не потрапити в халепу. Вкладайте в свій презент любов і душу. Проявіть фантазію і врахуйте бажання того, кого ви хотіли б здивувати. І тоді після слів подяки ви почуєте: «Саме про це я і мріяв!»

Пропонуємо Вам переглянути розділ День залізничника України 2023, в якому знаходиться 46 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт