Feedback

Корисні подарунки машиністу

16.08.2018 841

Вибрати корисний презент машиністу непросто, адже ваша особиста думка може сильно різнитися з думкою одержувача. Постарайтеся підібрати такий подарунок, щоб він допомагав машиністу в роботі і робив його життя легше і приємніше:
Термостакан. Унікальна конструкція цієї посудини не дає гарячим напоям швидко охолодитися. Стакан закривається спеціальним клапаном, що не дозволяє пролитися напою, навіть якщо кружка раптом впаде, коли поїзд різко зупиниться.
Плеєр. Представники цієї професії довгий час проводять в дорозі. Щоб час пролітав швидше, подаруйте пристрій з улюбленою музикою.
Портативний зарядний пристрій. В дорозі не завжди вдається зарядити телефон. Якщо пристрій розрядився зовсім недоречно, допоможе зовнішній акумулятор. За допомогою «пауербанка» заряджають планшети, електронні сигарети, фотоапарати і смартфони. Їм зручно користуватися в дорозі, він не займає багато місця. Набір елітного чаю. Улюблений напій пасажирів поїзда - чай. А чому б і машиністу під час поїздки не випити стаканчик? Хороший чай допоможе зняти напругу, розслабитися, відновити сили для освоєння нових маршрутів.
Міні-сейф. Іноді в поїзді цінні речі залишати небезпечно. У подарунок можна подарувати сейф. З ним можна не турбуватися про збереження цінностей.
Кружка-кип'ятильник. Це міні-чайник, що дозволяє кип'ятити воду для чаю або кави прямо в кружку. Кружка працює від розетки або акумулятора.
Страховка. Машиніст - робота пов'язана з ризиком. Можна подарувати страховку на випадок травми або аварії.
Книги. Читаючи книгу, можна відмінно скоротити час. При виборі цього презенту слід врахувати літературні уподобання того, кому ви збираєтеся його подарувати. Сумка. Велика сумка вмістить в себе всі необхідні для довгої поїздки речі. Щоб догодити з подарунком, подумайте, чого не вистачає людині, що постійно знаходиться в дорозі. Іноді краще запитати людину про те, що йому потрібно, а не дарувати йому абсолютно непотрібну річ.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День залізничника України 2023, в якому знаходиться 46 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт