Feedback

Оригінальні ідеї подарунків на діамантове весілля

15.08.2018 479

Гості та рідні можуть на діамантове весілля пари в подарунок подарувати пам'ятні презенти:
Предмети для підтримки здоров'я: ортопедичний матрац або подушки, зволожувач повітря, апарат для фізіотерапії або вимірювання тиску.
Домашній текстиль та меблі. Покривало і чохли для подушок теж можуть бути декоровані стразами і блискучими каменями - в тему річниці. Нова оправа для окулярів або чохол до них. Оправа і чохол обов'язково повинні бути з блискучими елементами і декоративними каменями. Пам'ятні сувеніри: диплом ювілярів, пам'ятна статуетка, медалі або орден. Головне - не забувайте про поважний вік «молодят». Якщо ви даруєте щось, що вимагає налаштування, - допоможіть освоїти інструкцію, поясніть і запишіть на листочку, як користуватися. Ювілярам, ​​які святкують шістдесяту річницю, вже не так важливі подарунки, скільки увага, турбота і повага до прожитих ними років. Постарайтеся зробити святкування для них максимально комфортним і, найголовніше, будьте поруч.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт