Feedback

Що подарувати на діамантову річницю батькам

15.08.2018 480

Крім організації свята на діамантове весілля, можна подарувати батькам:
Путівку в санаторій. Підтримати здоров'я і змінити обстановку в такому віці буває просто необхідно. Якщо здоров'я батьків дозволяє перенести дорогу - відправте їх в одну з кращих лікарень за кордон. Якщо ви переживаєте за них, виберіть заклад ближче до дому - щоб ви змогли їх відвідувати.
Подорож. Тим, хто не любить сидіти на місці і може похвалитися міцним здоров'ям, припаде до смаку подорож. Це може бути ностальгічна поїздка по місцях молодості або в те місце, яке подружжя мріяли побачити.
Портрет сім'ї. Попросіть художника зобразити всю вашу сім'ю на чолі з парою. Такий презент займе своє почесне місце і буде розглядатися довгими вечорами. Обручки. Напевно, обручки ювілярів - тоненькі смужки металу. Можна віддати їх ювеліру і попросити прикрасити діамантами, інкрустувати невеликими камінчиками. Це буде символізувати проходження «діамантової» пори в історії сім'ї. Пам'ятайте, що для батьків найголовніше - добробут їхніх дітей. А найкращий подарунок - час, проведений разом. Запросіть маму в театр або на вечерю, а батька - на риболовлю чи футбольний матч.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт