Feedback

Як розважити гостей на свято?

26.04.2013 3602

Кожному з нас, напевно, не раз у житті доводилося бути як гостем, так і приймаючою стороною. І напевно багато хто пам'ятає безглузді паузи між першим, другим, десертом ... Отже, як розважити гостей на свято?

Запрошуючи гостей, не слід забувати про оформлення будинку. Кожному запрошеному напевно було б приємно зробити крок у чистий будинок, прикрашений кульками, де неголосно звучить музика, ніж в приміщення, де панує похмура і незатишна атмосфера.

І ось все за столом, господиня подає страви. Коли ж настає час розважати гостей? Зазвичай перед десертом, оскільки перерва між урочистими прийомами їжі все ж таки повинен бути.

Чим можна розважити гостей? Наприклад, іграми. Причому гри і їх тематика повинні враховувати вікову категорію і особливості запрошених.
В більшості своїй, гостей радують інтелектуальні та смішні ігри. Наприклад, гра в анкетування: особливо хороша для компаній, де ще не всі знають один одного. Заздалегідь роздруковуються кілька анкет зі смішними, але не вульгарними питаннями, які передбачають розлогі відповіді, які потім лунають запрошеним. Після того, як всі дадуть відповіді на запитання, анкети перемішуються і ведучий вголос зачитує по одній. Завдання гостей - вгадати, кому ж властиві відповіді на такі питання?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення на кожен день, в якому знаходиться 157 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: MyHelper





Цікаві статті

  • Як розважити гостей на свято?

    Як розважити гостей на свято?

    Кожному з нас, напевно, не раз у житті доводилося бути як гостем, так і приймаючою стороною. І напевно багато хто пам'ятає безглузді паузи між першим, другим, десертом ... Отже, як розважити гостей на ... 3600

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт