Feedback

Подарунки начальниці або бізнес-партнеру

09.08.2018 937

Вибираючи презент для своєї керівниці, колеги, бізнес-партнера або важливої клієнтки, постарайтеся підібрати щось нейтральне, не надто особисте і зобов'язуюче, але в той же час що демонструє вашу повагу і статус іменинниці:
Письмове приладдя. Кулькові або пір'яні ручки: з дорогоцінним камінням, з дорогоцінних матеріалів. Ще один варіант - письмовий набір на стіл. Записна книжка. Зручна модна записна книжка з обкладинкою з натуральної шкіри - теж хороший вибір.
Візитниця. Діловій жінці необхідно десь зберігати візитки. Папка для документів. Статус людини і його серйозний підхід до справи визначається деталями. Одна з таких деталей - папка для документів, з якої ділова жінка приходить на бізнес-зустрічі. Ви можете підібрати в подарунок і щось для офісу іменинниці: вазу, статуетку або настінні годинники. Можете подарувати і елітний алкоголь або ексклюзивний подарунковий кошик.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Шефа (День Боса) 2024, в якому знаходиться 102 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт