Feedback

Для чоловіка - все що завгодно з нагоди дня одруження

06.08.2018 763

Деякі чоловіки не дуже люблять, як дарувати так і отримувати подарунки. Але це не означає, що ви не будете намагатися і не вручите йому те, про що він давно мріяв:
Фляга з декором з каменів для міцних напоїв. Сподобається любителям відпочити з хорошим алкоголем після роботи.
Попільничка, виконана з каменю, зможе стати в нагоді і вдома, і на роботі. Від такого солідного презенту навряд чи хто-небудь відмовиться.
Полуничний пиріг, який ви приготуєте і в святковий день поставите на стіл з частуваннями, однозначно сподобається вашому чоловікові. Якщо він ласун, то шкодувати ягід в процесі приготування не варто!
Годинники з ексклюзивним гравіюванням в подарунковій упаковці допоможуть вічно не спізнюється чоловікові і бути пунктуальним. Якщо ви не впевнені, що ваш презент впишеться в традиції свята, то пам'ятайте, що головне, щоб подарунок сподобався. Адже набагато краще вгадати мрію улюбленого, ніж вручити непотрібний аксесуар. Будь-який з ваших сюрпризів можна доповнити полуничним вином або лікером, тоді подарунок точно буде в кращих традиціях річниці! При плануванні святкування врахуйте важливий момент - оформлення квартири або будинку. Бажано, щоб у гостей, які прийшли на свято, відразу ж склалося уявлення про традиції тридцять третьої річниці. Ви можете досягти цього ефекту розвішуванням по всій квартирі кульками у вигляді полуниці, червоними стрічками. Якщо дозволяє час року, то обов'язково виставте в якості частування полуницю і страви, приготовані з неї. А найголовніше - будьте щирі і радісні, тоді цей день усі гості забудуть нескоро.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт