Feedback

Сюрприз коханій жінці на день одруження

06.08.2018 480

Перша і єдина, кому хочеться вручати сюрприз в день одруження - це своя дорога дружина.
Перед тим як порадувати дружину основним презентом, принесіть вранці сніданок у ліжко, що складається з кави, полуниці і смачних тістечок. Уявіть, яке буде її здивування, якщо ви зробите це в середині зими, коли полуницю дістати дуже важко? Але це того варте!
Туалетна вода з легким ароматом солодкої річної ягоди сподобається тим, хто вважає за краще фруктові аромати. За 33 роки чоловіки зазвичай розбираються в тому, які парфуми і косметику варто купувати, а які ні. Комплект прикрас, що складається з кольє і сережок з каменями насиченого червоного кольору, припаде до смаку прекрасній дамі, яка обожнює яскраві кольори і експерименти.
Портрет вашої улюбленої жінки. Хоч цей презент абсолютно не вписується в традиційні подарунки свята, повірте, це здивує! Вино з тривалою витримкою - символічний сюрприз для чутливих жінок, які трепетно ​​ставляться до традицій. Запросіть кохану провести цей день удвох, далеко від усіх, заодно і освіжіть ваші відносини. Якщо ваша дружина, як і багато жінок, обожнює романтику, то пізнім святковим вечором запропонуйте їй разом виконати одну традицію. Три червоних ліхтарика слід запустити в небо, міцно взявшись за руки, і загадати бажання. Вважається, що цей обряд виконає будь-яку вашу мрію.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт