Feedback

Вітаємо з днем одруження (33 роки)

06.08.2018 1766

Родичі та близькі друзі на день одруження (33 роки ) зазвичай дарують вироби з будь-якого каменю, неважливо, штучний він чи дорогоцінний. А вже як багато можна придумати подарунків, пов'язаних з полуницею, просто не злічити:
Квітково-полуничний букет однозначно припаде до смаку більшості жінок. Щоб презент зумів сподобатися не тільки жінці, але і її чоловікові, букет можна доповнити пляшкою хорошого дорогого алкоголю. Набір для душу, що складається з шампунів, гелів, скрабів, мила і рушників для двох змусить розслабитися навіть суворого чоловіка. Цінність таких сюрпризів особливо помітна в кінці робочого дня, коли так і тягне в гарячу ванну. Не забудьте, що у кожної складової набору повинен бути символічний солодкий запах. Оригінальні статуетки з каменю будуть органічно виглядати в дорогому інтер'єрі. Якщо ваші знайомі зацікавлені в колекціонуванні таких речей, то цим подарунком ви потрапите точно в ціль. Рамка для фотографії, декорована розсипом каменів. У століття, коли з'явилося безліч вдосконалених аксесуарів, мало кому будуть цікаві подібні презенти. Але якщо ваші друзі позитивно ставляться до цього, ви не прогадаєте з презентом. Картина зі справжніх природних каменів сподобається любителям всього натурального. До того ж цей сюрприз неодмінно виділиться серед всіх інших. Придумати цікавий презент від родичів не так складно, головне пам'ятати одну просту річ - вручати слід тільки те, що припаде до смаку не одному з подружжя, а обом людям. Добре, якщо це буде парний подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт