Feedback

Оригінальні презенти дизайнеру

01.08.2018 792

Адже у більшості дизайнерів присутній оригінальний погляд на речі і хороший смак. Тому навіть самі звичайні предмети, які їм можуть стати в нагоді, повинні бути оформлені креативно.
Футболка або кружка. Самі по собі ці речі не дуже оригінальні, але їх можна зробити ексклюзивними, якщо нанести зображення однієї з робіт того, кому призначений подарунок. Також варто придумати цікавий напис, наприклад, щось з жартів, які зрозуміють тільки дизайнери: «Зроблю, щоб було красиво», «Що ви знаєте про світло-білому, яскраво-чорному і красиво-рожевому кольорі ...» і т . Д. На кружці буде оригінально виглядати палітра (Pantone) з цифровими значеннями відтінків. Ручка для створення 3D-конструкцій. Такий гаджет легко стане не просто розвагою, але і допоможе в роботі. Предмети одягу або інтер'єру з сучасної «архітектурної» тканини. Цей матеріал, завдяки особливому текстурованому малюнку, складається певним чином і дає цікаве поєднання світла і тіні. Це дозволяє сприймати річ як якесь об'ємне зображення. Відривний календар, де назва кожного дня написано різними шрифтами, а поруч - назва цього шрифту.
Речі, зроблені своїми руками. Творчі люди дуже цінують ексклюзивні подарунки, а саморобний презент буде саме таким. Створіть самостійно прикрасу, брелок, предмет одягу або навіть предмет меблів, і цей подарунок запам'ятається надовго. Найголовніше, річ обов'язково повинна поєднуватися зі стилем того, кому призначена, і з його діяльністю. Наприклад, флористу є сенс подарувати розписане або навіть самостійно виліплене кашпо.
Люди з тонким художнім смаком, а саме такими вважаються більшість дизайнерів, обов'язково оцінять креативні речі ручної роботи. І, швидше за все, будуть шукати в них прихований сенс, тому треба постаратися зробити їх концептуальними. Подарунок на День дизайнера може бути не тільки матеріальним. Люди, захоплені своєю професією, із задоволенням почитають журнал на відповідну тему, якщо їм подарують, наприклад, річну передплату на нього. Або ж відвідають виставку, майстер-клас чи семінар, так що підійдуть і квитки на подібний захід.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День дизайнера-графіка 2024, в якому знаходиться 2 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт