Feedback

Відпочинок для душі і тіла в подарунок

31.07.2018 778

Справжні трудоголіки завжди занурюються в роботу з головою. Працівники нафтової сфери - не виняток. Але іноді їм просто необхідно зупинитися і перемкнути свої думки на що-небудь інше, зробити емоційне перезавантаження. Ви можете допомогти в цьому, подарувавши на честь професійного свята: квиток на захід - циркову виставу, театральну постановку, концерт улюбленого виконавця або матч спортивної команди, за яку вболіває одержувач презенту; сертифікат на різні розслаблюючі процедури - в банно-термальний комплекс, аквапарк, спа-салон, салон краси, на сеанс лікувального або релаксуючого масажу; екстремальні розваги: ​​стрибок з парашутом, гонки на квадрациклах, аквабайках, лазертаг, пейнтбол, роупджампінг, різні командні квести; екскурсійну програму з цікавим маршрутом.
Такі сюрпризи не тільки подарують нові відчуття і емоції, але і нададуть можливість відмінно провести час з друзями або родиною. В галузі нафтової, газової і паливної промисловості працюють дійсно сильні люди з твердим характером і сталевими нервами. Тому в цей професійне свято просто необхідно привітати рідних і близьких людей. Навіть маленький сувенір або теплі слова стануть справжньою вдячністю за їх важку і напружену роботу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День нафтовика в Україні 2024, в якому знаходиться 22 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт