Feedback

Виконуючи мрії юної красуні, вибираємо подарунок

30.07.2018 584

Для старшокласниці або студентки вибрати презент не так уже й важко, особливо якщо ви дуже близькі з нею і знаєте один про одного майже все. Юній дівчині буде приємно отримати в подарунок:
Набір косметики або модний парфум. Такий подарунок ідеально підбере старша сестра. Замість конкретних речей можна подарувати і сертифікат в косметичний магазин. А вибір подарунка можна перетворити в спільний веселий шопінг. Це буде дуже красиво, особливо якщо ви живете окремо і бачитеся нечасто. Набір для манікюру з лампою і гель-лаками - для творчих експериментів зі своїми нігтями. Красиву білизну відомих брендів або затишну піжаму. Новий смартфон або незвичайні девайси до вже наявного. Старший брат вгадає на всі сто з вибором такого сюрпризу. А заодно і розповість своїй сестрі про новинки в цій сфері. Подарунковий сертифікат на фотосесію з оплатою стиліста і перукаря. Юні дівчата із задоволенням приміряють нові образи і обожнюють фотографуватися. Навчання в автошколі - якщо дівчина мріє стати автолюбителькою. Такий сюрприз досить дорогий, тому можна порадитися з батьками і зробити його спільно. Квиток на концерт улюбленого виконавця, особливо якщо він давно або взагалі ніколи не був з гастрольним туром в вашому місті. Відпочинок на морі або в горах. Якщо старші брат або сестра самі впевнено стоять на ногах і непогано заробляють, чому б не виконати давню мрію молодшенької про далеких країнах і берегах ?! Дитяча банківська карта замість банальної грошової суми. Зараз багато банків пропонують таку послугу. Такий презент дозволить неповнолітньої відчути себе дорослішими і навчить самостійно планувати свої витрати. Презент можна оригінально упакувати і заховати в затишному місці. Нехай дівчина згадає дитячі роки і пройде захоплюючий квест з пошуку сюрпризу. Територія пошуку може бути обмежена квартирою, а можна піти далі і влаштувати справжню пригоду на міських вулицях.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження сестрі, в якому знаходиться 180 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт