Feedback

Ворожіння на свято Водохреща

06.01.2014 1172

Ось і настав новий рік. Тепер ми чекаємо на Різдво, те свято, яке ніколи не обходиться без традиційних ворожінь. Так ось, найголовніше в ворожіннях - це не промахнутися за часом, тому що справжню правду можна з´ясувати лише в тринадцять святочних ночей - починаючи з різдвяної ночі (з 6 по 7 січня) і до ночі з 18 на 19 січня. Отже, щоб покласти початок усій цій гадальній авантюрі, потрібно зробити ось що: опівночі налити в красиву і об´ємну чашку води, додати в неї білок сирого яйця й поставити отримане в яке-небудь непримітне місце. Причому, заглядати в чашку не можна рівно три години. Тому постарайтеся за цей проміжок часу чимось себе зайняти, але тільки не гадайте.

Коли ж призначені години минуть, можна сміливо заглядати в чашку. У ній ви побачите, що білок придбав якусь форму. І саме вона й розповість вам про вашу долю на найближчий рік: якщо білок, наприклад, згорнувся у формі воріт, то обов´язково чекайте змін на терені кар´єри (адже молодим скрізь у нас ворота відкриті). Якщо ж білок зображує серце, то цього року на вас неодмінно чекає любов. А от якщо люльку ... самі розумієте, що вам світить.

Якщо все це вас не влаштовує і не терпиться довідатися напевно, чи не загрожує вам цього року заміжжя, то знайдіть де-небудь паркан і спробуйте обійняти його широко розпростертими руками. А потім, не забираючи рук, примудріться порахувати кількість охоплених вами дощок. Якщо кількість виявиться парною, то вже весілля цього року просто не оминути, якщо непарною - оминути, що в принципі, теж взагалі-то не так вже й погано.

Але якщо і після цього хочеться ще якось конкретизувати таємничого судженого і побачити його обличчя, то не впадайте у відчай: і з цього приводу існує безліч способів. Тільки не забувайте, що всі гадання на розпізнавання особистості судженого робляться в повній самоті, для чого і обирається саме ніч.

Найкращі безмежні можливості для натхнення і уяви відкриває знамените ворожіння на дзеркалах. Поставте перед собою дзеркало, перед ним покладіть серветку, на неї по краях - ніж і виделку, а в середині - запалену свічку. Тепер скажіть заповітні слова: "Суджений-ряджений, прийди до мене вечеряти". При цьому потрібно досить уважно вдивлятися в дзеркало.

Потрібно зауважити, що такого роду гадання в усі часи робили найсміливіші й найвідважніші дівчата. Тому ні в якому разі не варто піддавати себе цьому випробуванню дамам, схильним до істеричного стану і іпохондрикам, тому що переляк від побаченого може насправді дуже серйозно потрясти слабку і ніжну психіку.

Якщо ж вам ліньки сидіти всю ніч, дивлячись на всякі предмети або в дзеркало, а хочеться поспати, то й тут побачити судженого не потребує особливих зусиль. Варто просто поставити під ліжком невелику ємність з водою, на краю якої покласти дерев´яну паличку, і перед сном сказати: "Суджений, прийди мене через місток перевести". Або наповнити водою два відра, з´єднати їх ручки амбарним замком, замкнути на ключ, а ключ покласти під подушку. Слова ж цього разу повинні бути такі: "Суджений, бачиш колодязь закритий. Захочеш напитися, заходь, адже ключик в мене ". Вважається, що і в тому, і в іншому випадку ви побачите уві сні майбутнього нареченого.

А ще під вікнами в ці дні підслуховували, хоч підслуховувати і недобре. Але суть цього гадання зовсім не в інтересі до чужих таємниць. Молоді дівчата підходили до вікон і дверей і по словам, долинали звідти, веселої або неприємної розмови пророкували собі життя приємне або нудне, чоловіка буркотливого або ласкавого. І так як у ці ночі звичайно завжди весело, то і підслухати веселу розмову було більше шансів.

Якщо ж проблема нареченого - це не єдине, що вас хвилює чи ви до того ж давно одружені, то можете отримати відповіді на найактуальніші питання. Для цього потрібно прив´язати кільце на ниточку, взяти ниточку за другий кінець і спершись ліктем на стіл, тримати кільце над полум´ям свічки і подумки ставити йому будь-які питання. Якщо відповідь позитивна, кільце стане качатися по напрямку до вас - від вас, а якщо негативна - справа наліво.

Але якщо ви не вірите у всю цю нісенітницю, але тим не менше бажання зазирнути у своє майбутнє неминуче бере гору над здоровим глуздом, то можна піти порадитися до ворожки. Наприклад, одна відома ворожка вважає себе насамперед цілителькою, але в той же час володіє даром передбачення.

Вона вважає, що ворожити на наречених зовсім не варто. До того ж щось побачити в тих самих дзеркалах можна тільки в тому випадку, якщо у гадаючих є хоч якась схильність до ясновидіння. Коли цього немає, то на панночку чекає швидше за все повне розчарування.

Найвірніше, незважаючи на всілякі ворожіння і пророкування, прийти до церкви, поставити свічку і сказати: "Господи, якщо є моя половинка, приємна тобі, нехай буде зі мною" або "Господи, забери всіх зайвих і пошли того, кого треба". І обов´язково прийде, з´явиться ця половинка. Навіть якщо для цього і доведеться трохи почекати - іноді й півтора, і три роки. Головне при цьому - щиро вірити і бажати того, що хочеш для себе. І вона пропонує свої нехитрі і добрі поради, до яких спокійно можна вдатися будь-якій людині - віруючій і невіруючій.

Хочете зробити прогноз погоди на наступний рік? Це дуже просто. Для цього візьміть цибулину, розріжте її на 12 частин і покладіть їх в лінієчку на дощечці. Кожен шматочок цибулинки буде символізувати місяць року (січень, лютий, березень ...). Далі цибулинки потрібно рівномірно присипати сіллю і дивитися: якщо крапельки виступили, значить, той чи інший місяць буде мокрим (негода, дощ); якщо шматок цибулини залишився сухим, то й місяць буде сонячним і сухим.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Хрещення Господнє (Водохреща або Йордан) 2024, в якому знаходиться 429 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт