Feedback

Кілька ярусів користі в подарунок для малюка

26.07.2018 1289

Прийти з поздоровленнями і тортиком - це вже дещо банально, чи не так? Набагато цікавіше буде, якщо торт виявиться неїстівним, але дуже навіть корисним для новонародженої дитини. Для його «випікання» вам знадобляться: 80 памперсів 2 і 3 розмірів; біла стрічка, різні декоративні стрічки; двосторонній скотч, маленькі дитячі іграшки; три кольорових рушники. А тепер сміливо приступайте до приготування самої «страви»: Візьміть половину трусиків, укладіть по спіралі у формі кола. Перев'яжіть коло посередині білою стрічкою, кінчики обріжте. Перший ярус готовий. Для другого і третього ярусу слід брати меншу кількість памперсів. Після того, як всі три яруси будуть стояти один на одному, використовуйте різнокольорові декоративні стрічки і перев'яжіть всі три кола. Кожен з ярусів оберніть кольоровим рушником, щоб уникнути попадання пилу і бруду на подарунок. Візьміть двосторонній скотч і прикріпіть на кожен з ярусів по кілька маленьких іграшок.
Не забудьте дотримуватися всіх правил гігієни при виготовленні подарунка. Підгузки не повинні довго перебувати на відкритому повітрі, беріть їх тільки чистими руками в одноразових рукавичках. Всі аксесуари для декору також повинні бути добре промиті і висушені.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт