Feedback

Подарунок для хлопчика на виріст

24.07.2018 790

Можливо, хтось скаже, що дарувати подарунки на виріст дітям не варто, тому що вони не вміють радіти «авансом». Це дійсно так - щоб порадувати малюка, треба зробити йому сюрприз тут і зараз. Однак в 6 місяців хлопчик здатний оцінити тільки щось яскраве, досить велике і бажано те що видає звуки, тобто іграшку. Але навряд чи через тиждень або навіть через день його емоції по відношенню до презенту будуть тими ж. Тому варто задуматися про подарунок «на виріст», але подарувати його на додаток до брязкальця або м'ячику. Маленькі діти ростуть не по днях, а по годинах в прямому сенсі. Тому одяг стає малим дуже швидко. Мало не щодня потрібні нові штанці та кофтинки. Так чому б не допомогти в цьому сенсі батькам і не подарувати пару універсальних, придатних до будь-якого сезону комплектів одягу на 2-3 розміри більші, ніж потрібно зараз? Одягаючи через місяць-другий ці речі на чадо, мама і тато напевно згадають про дарувальника з вдячністю. Ось-ось малюк почне сидіти (а може бути, вже сидить), а трохи пізніше - ходити. І тоді йому стане в нагоді стільчик на присосках для ванни, ходунки, гойдалка у формі якоїсь тварини (наприклад, класична конячка) і ін. Деякі розвиваючі іграшки навряд чи стануть в нагоді в найближчі тижні. Але якщо періодично демонструвати хлопчикові, як користуватися ними, то є ймовірність, що дитина випередить своїх однолітків в плані кмітливості. Наприклад, килимки-пазли, конструктори з великими деталями, іграшкові музичні інструменти, призначені для дітлахів 10-12 місяців, можуть бути освоєні вже в 7-8.
Взагалі, є тільки один вірний спосіб не потрапити в халепу з подарунком для піврічного хлопчика - запитати у батьків, що краще подарувати. Не виключено, що вони назвуть якусь конкретну корисну річ. Або навпаки, дивують своєю відповіддю, запропонувавши прийти в гості з диском класичної музики для розвитку слуху синочка чи набором іграшкових інструментів, щоб прищеплювати бажання щось будувати і ремонтувати з юного віку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт