Feedback

Подарунки для хлопчика 6 місяців

24.07.2018 1435

Корисні подарунки для хлопчика 6 місяців - дуже важлива дата і для маленької людини, і для його батьків. Багато хто саме в цей час вперше запрошують друзів і далеких родичів, влаштовуючи своєрідні «оглядини» свого чада. Тому запрошені, як правило, ставляться дуже відповідально до вибору першого від них подарунка. Найкраще зробити його подвійним, поділивши на основний і додатковий. І основна частина того, що буде вручатися, обов'язково повинна бути практичною річчю. Піврічний малюк починає по-іншому харчуватися. У раціон вводять прикорм, а це значить, що будуть потрібні персональні столові прилади, зручні підблюднички і спеціальний стільчик. Вибирайте речі з екологічно чистих матеріалів без гострих кутів і дрібних деталей: силіконові підблюднички, пластиковий посуд на присосках і дерев'яний стільчик. Оскільки все це буде даруватись хлопчикові, зверніть увагу на оформлення цих предметів. крихітці, звичайно, все одно, буде там зображена принцеса або машинка, а ось батькам буде приємно, що гості подумали і про таку деталь, як декор. Здоровий сон - це чи не головне, що потрібно дитині першого року життя. І якщо ліжечко для цього у нього напевно вже є, то зайвий комплект постільної білизни точно не завадить. Стане в нагоді також і м'який бампер в ліжечко, і хороший матрац з натуральним наповнювачем (наприклад, шаром кокосових волокон). Матрац, ймовірно, буде просто білим, а постільну білизну вибирайте синю, блакитну чи фіолетову.
Якщо всі ці подарунки здаються занадто дорогими, то вибирайте щось більш просте, але не менш корисне: поїльник, зволожувач повітря, креми та присипки, підгузники, піну для ванни (найкраще заспокійливу, тому що вважається, що хлопчики більш емоційні в такому віці, ніж дівчата) та ін.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт