Feedback

Жартівливі сувеніри для лаборанта

17.07.2018 3687

Якщо привід не надто серйозний, наприклад, ви в пошуку подарунка на Новий рік або професійне свято - подаруйте щось не дуже дороге, жартівливе, але персоналізоване.
Варіанти таких жартівливих сувенірів:
Сувенірна іграшка, невелика статуетка або фігурка лаборанта. Такі фігурки ви знайдете в сувенірних магазинах або на інтернет-сайтах. Якщо ж ви хочете здивувати людину - замовте статуетку у майстра і попросіть відобразити в ній особливості зовнішності іменинника. Така фігурка здивує і порадує того, для кого вона призначена.
Медаль, кубок, диплом в рамочці «Кращий лаборант». Визнання дуже важливо для людей науки. А працівники лабораторій залишаються в тіні вчених, які роблять з їх допомогою відкриття, лікарів, які піднімають хворих на ноги, і інших наукових співробітників, яким потрібна допомога співробітників лабораторій. Відзнаки, нехай навіть і куплені в магазині подарунків і сувенірів, займуть своє почесне місце і будуть нагадувати імениннику, що його працю цінують і поважають.
Сувенірні ваги з гирьками. Такий презент буде демонструвати наскільки важливі в професії обдаровуваного точність і скрупульозність.
Святкова газета, випущена спеціально для конкретної людини. У ній можна надрукувати розповідь про досягнення, інтерв'ю того, кому вона призначається, і його колег і рідних. Додайте туди віршоване привітання, кумедні фотографії та все, що вам буде доречно. Жартівливі сувеніри піднімуть настрій і змусять посміхнутися навіть серйозну людину. Рожевий мікроскоп для жінки-блондинки точно не залишиться непоміченим.
Якщо людина сильно захоплена своєю професією, цікавиться історією або колекціонує предмети старовини - подаруйте йому старовинний медичний набір лаборанта. Знайти такий набір можна в антикварних крамницях, адже це не просто імітація, а справжній набір, який працівники лабораторій використовували на початку XX століття. Крім усього іншого, антикваріат - хороше вкладення коштів, адже вартість предметів старовини з роками тільки збільшується.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День медичного працівника України 2024, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт