Feedback

Їстівні презенти на Хелоувін

16.07.2018 818

На вечірках на честь цього «страшного» свята прийнято грати в гру «Trick-or-Treat» ( «Жарт або частування»). Зазвичай у такій забаві беруть участь діти, але буває, що і дорослі приєднуються до неї. Гра полягає в тому, щоб ходити по домівках в карнавальних костюмах і лякати або смішити господарів в обмін на солодощі. Можна і просто обмінятися солодощами, прикрашеними в стилі цього свята. Варіантів солодких подарунків безліч:
Кекси або капкейкі. Кекси хороші тим, що їх верхівка легко прикрашається за допомогою крему або мастики. Варіантів прикраси чимало: капелюх відьми і її мітла, гарбуз, привиди і багато чого ще. Якщо працювати з кремом і мастикою - це не для вас, просто посипте капкейк кришками від шоколадного печива, покладіть наверх желейного черв'ячка і присипте ще зверху шоколадною «землею».
Печиво. Спекти пісочне печиво під силу навіть дитині. Щоб зробити його тематичним, потрібно запастися відповідними формами. Якщо вмієте - прикрасьте печиво різнобарвною цукровою глазур'ю. Нескладний у виготовленні рецепт печива «Пальчики відьми»: з пісочного тіста зробити довгасту ковбаску, на неї нанести вмятини, що імітують згини пальця, а на місце «нігтя» прикріпити мигдальний горіх, потім відправити в піч. Якщо таке печиво ще і полити полуничним варенням, воно буде виглядати дуже ефектно.
Торт. Класичний варіант для тих, хто любить багатошарові солодощі з начинкою всередині. Прикрашається за вашим бажанням кремом, мастикою, шоколадом. Варіацій декору такого торта маса: від персонажів з «Сімейка Адамс» до могильних плит що стирчать з-під землі руками. Солодощі з шоколаду, желе, пудинги та інші. З шоколаду легко робляться тематичні солодощі при наявності потрібних форм: у вигляді тарганів, павуків, мітли відьми і так далі. З желе роблять гарбуза, різного роду слимаків і монстрів. Яблуко в карамелі. Традиційна осіння насолода. Для неї береться сорт твердих яблук з кислинкою, наприклад, Гренні Сміт. Вони обливаються карамеллю і витримуються при високих температурах. Ви можете самостійно виготовити всі ці солодощі і подарувати їх друзям. Або ж зверніться в одну з пекарень або кондитерських, вони із задоволенням виконають всі ваші побажання і нароблять різної смакоти з приголомшливим дизайном і відмінним смаком. У багатьох країнах це свято носить швидше жартівливий, розважальний характер. Тому не варто з усією серйозністю підходити до питання вибору подарунків в цей день. Відвідайте один з магазинів сувенірів або товарів для свят. Там ви знайдете різні жартівливі сувеніри, які повністю відповідають духу Хеллоуїна. Це і брелки, і забавні ручки у вигляді скелетів, і флешки у вигляді зомбі, і різні сувеніри з ефектом несподіванки. Все це цілком підходить в якості подарунка на Хеллоуїн.





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт