Feedback

Саморобні подарунки на Хеллоуїн

13.07.2018 1073

Саморобні презенти, зроблені своїми руками, ідеально підходять для Хеллоуїна. Виходячи з ваших умінь, виберіть один з зроблених презентів:
Саморобні елементи декору. До цього дня прийнято прикрашати будинок або квартиру різними страшними або просто тематичними предметами. Подаруйте що-небудь, виконане вами в тематиці свята: серветки на стіл у вигляді павутини, вишиту картину зі страшним сюжетом, зшиті спеціально до цього дня подушки або м'які іграшки у вигляді відьом, привидів або іншої нечисті. Навіть якщо ви не володієте будь-якими рукодільними талантами, просто проявіть фантазію і прикрасьте вхідний килимок «кривавими слідами» і подаруйте його.
Свічки, світильники, лампи. Світильники виготовляють з різних підручних матеріалів. Звичайну скляну банку можна пофарбувати зсередини акриловою фарбою, створюючи необхідний сюжет: наприклад, зображують кажанів. Після цього всередину поміщають свічку. Вирізують силуети і з щільного паперу, обертають навколо підставки для свічки.
Скриньки і коробочки для зберігання різного роду дрібниць. Їх теж нескладно оформити самостійно в потрібній вам стилістиці, наприклад, використовуючи техніку «декупаж», коли за допомогою спеціального клею на річ переноситься зображення з серветки. Якщо ви вмієте малювати - покажіть що-небудь на кришці за допомогою акрилових фарб. Ті, хто святкує Хеллоуїн, часто виготовляють костюми вручну, адже тоді фантазія не обмежується лише тим, що представлено на полицях магазину. Створюються абсолютно унікальні образи, що відображають характер людини, його особливість зайнятості та інші особливості. Якщо ви вмієте майструвати, а ваш друг далекий від цього - подаруйте йому костюм, зшитий вами спеціально для нього.





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт