Feedback

Купуємо подарунки на Хеллоуїн

13.07.2018 573

Дарувати щось дороге на Хеллоуїн не прийнято, зазвичай вибирають тематичні сувеніри, безпосередньо пов'язані з цим святом. У магазинах і на інтернет-сайтах ви знайдете багато цікавого в якості подарунка на Хеллоуїн:
Страшна маска. Напередодні Дня всіх Святих прийнято одягатися в маскарадні костюми, тому маска у вигляді відьми, вампіра чи іншої нечисті буде дуже доречною. Карнавальний костюм. Костюм теж стане в нагоді тим, хто збирається на вечірку в честь цього свята. Для того щоб вгадати з костюмом, вам необхідно знати розмір і переваги того, для кого він призначається. Найпоширеніші ідеї костюмів: зомбі, супергерої, чаклунки, Джек Воробей, Харлі Квін і Джокер. Прикраси і біжутерія в стилі свята. Кільця, підвіски, браслети, виконані у вигляді павутини і павуків, черепів, кісток, кішок або гарбуза, прекрасно доповнять образ.
Тематичний посуд. Тарілки, чашки і келихи теж бувають тематичні: з принтом відповідної тематики або моторошної форми. Наприклад, дуже популярні напередодні Хеллоуїна кружки в формі черепів. Нічники, світильники і свічники з тематичним принтом. Підсвічник у формі зловісної сови або нічник у вигляді привида що виглядають незвично і зі стовідсотковою точністю потраплять в тематику. Необов'язково в якості подарунка повинна бути якась річ. Подаруйте, наприклад, відвідування квест-кімнати. Це інтелектуально-логічна гра, під час якої групу з 2-5 чоловік замикають в кімнаті. І для того, щоб з неї вибратися, учасникам необхідно вирішувати головоломки і різні завдання. Причому атмосфера там часом гнітюча, тому як дизайн самої кімнати і завдання дуже часто ґрунтуються на сюжетах популярних фільмів жахів.





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт