Feedback

Романтичні враження

12.07.2018 812

Враження - дуже популярний варіант привітання. По суті своїй він нематеріальний, але дає навіть більше, ніж куплений презент. Після вражень залишаються приємні спогади, а вони безцінні. Універсального рішення для всіх немає, вибирайте таке враження, яке за характером і способом життя підійде вашому коханому. Це може бути:
Спа-програма для двох. Це цілий комплекс процедур, який ви будете проходити разом.
Квест для коханого. Продумайте маршрут, залиште вказівки, як знайти наступну контрольну точку, і чекайте коханого на фінальному місці. Нехай в якості контрольних точок виступлять пам'ятні вам обом місця: місце першого побачення або там, де ви ховалися від дощу, коли ще тільки почали зустрічатися.
Флешмоб або відеоролик в мережі Інтернет. Іноді люди відчувають таку сильну любов, що хочеться кричати про неї. Для таких випадків підійде флешмоб. Це спланована акція, коли група людей робить будь-які дії за заздалегідь складеним сценарієм, і це все відбувається несподівано для коханого для підняття настрою та заряду.
Прогулянка на яхті, повітряній кулі, дельтаплані, конях, вертольоті, винищувачі і інших засобах пересування.
Подорож. Ніч в готелі, вихідні за містом, пару днів в Празі, тиждень на островах. Вибір тут обмежений тільки вашими можливостями. Враження - це мало не найбільша категорія подарунків. Варіантів їх маса. Виберіть саме той, що доведеться вашому обранцеві за смаком, не буде завдавати дискомфорт і в ідеалі - втілить його мрію.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт