Feedback

Подарунки, зроблені своїми руками

12.07.2018 684

Саморобні презенти, ще й зроблені спеціально для коханої людини несуть в собі магію - частинку вашої душі. А тому просто безцінні. Якщо вам не важко робити щось своїми руками, якщо у вас є для цього бажання і час - зробіть щось для свого коханого. Він, безумовно, це оцінить. Можливі варіанти:
Чекова книга бажань. Це незвичайний і зворушуюючий уяву для чоловіків презент. Він являє собою купони на бажання, які ваш чоловік може використовувати в будь-який час. Бажання виберіть найпотаємніші і потрібні, наприклад, секс у незвичному місці, розслабляючий масаж, вечір з друзями в чоловічій компанії та інші. «101 причина моєї любові до тебе». Взагалі, причин може бути скільки завгодно. Головне - писати дійсно те, що вам подобається в цій людині. Запишіть на окремому листку кожну причину, прикрасьте листочок, приклейте фото або картинку і оформите потім це все у вигляді альбому.
Картина. Якщо ви хоч трохи малюєте - намалюйте для улюбленого картину. Його портрет або абстракцію, вдивляючись в яку він буде намагатися зрозуміти, чому думаючи про нього, ви намалювали саме цей сюжет. Фотоальбом з вашими фотографіями. Цей універсальний, але зворушливий презент не залишить нікого байдужим. Прикрасьте сторінки альбому, зробіть підписи і вклейте спільні фото. Торт або улюблене блюдо чоловіка, яке готується дуже рідко. Спечіть тортик і прикрасьте його грайливим написом. Або наліпити сотню-іншу так улюблених чоловіком пельменів. Коли зовсім небагато грошей, зробити щось своїми руками - хороший вихід із ситуації. І часто, саме такі саморобні подарунки і доставляють більше задоволення, ніж дорогі, куплені в магазині.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт