Feedback

Презенти-враження

11.07.2018 634

Коли мова заходить про романтику, саме подарунки-враження найчастіше приходять на думку. Майстер-клас з танго, спільна фотосесія, політ на повітряній кулі - варіантів маса, вибирайте на свій смак. Серед універсальних вражень:
Романтична вечеря. Організуйте вечерю при свічках у себе вдома, замовте столик в хорошому ресторані або підберіть для цієї події незвичайне місце. Крім того, необхідно створити відповідний антураж: пелюстки троянд, біла скатертина, музичний супровід. Якщо ви не вмієте готувати - замовте їжу. Організовуючи вечерю в ресторані, підберіть тихе, затишне, відокремлене місце, якщо можливо - забронюйте окремий зал або альтанку.
Ніч під відкритим небом. Ніч - це найромантичніше час доби. Тільки при світлі зірок ви відчуєте особливу близькість один до одного, будете більш відверті і розкуті. Головне, щоб було тепло і не очікувалося опадів. Вибирайте відокремлені місця і гарненько підготуйтеся: візьміть теплий одяг, плед, їжу і напої. Спільна прогулянка. На катері, конях, мотоциклах або кабріолеті. Виберіть те, що вам найбільше до душі, і що відображає темперамент вашої пари. Вибір враження залежить від темпераменту вашої пари. Екстремали, наприклад, стрибають вдвох з парашутом і вважають це шалено романтичним вчинком. Більш спокійні люди віддадуть перевагу СПА-програмам для двох або дегустацію вин. Романтика для прекрасної половини людства - не просто пусте слово. Це, те заради чого багато хто з жінок готові прощати своїх чоловіків, жертвувати собою і просто жити. Тільки пам'ятайте, що робити романтичні вчинки потрібно за покликом серця. Якщо для вас такі жести невластиві, і ви не вмієте робити сюрпризи - не змушуйте себе. Просто подаруйте те, що буде приємно вашій половинці і скажіть обраниці про свою любов.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт