Feedback

Для того, хто завжди захистить і зігріє з нагоди річниці одруження

09.07.2018 438

Представники сильної статі часто ховають свою любов до милих подарунків зі змістом під маскою суворого чоловіка, якому немає ніякого діла до ніжностей. Незважаючи на це спробуйте подарувати коханому приємний романтичний презент: Парні футболки для себе і для нього. На них може бути надрукована загальна фотографія або будь-яка символічна картинка. Перед тим як замовляти такий подарунок, не забудьте дізнатися точний розмір одягу.
Подарунок-враження - те, що потрібно для тих, хто любить активний відпочинок. Сертифікат на парний стрибок з парашутом стане екстремальним, але відмінним презентом. Тепер головне самим набратися хоробрості, щоб зважитися на це.
Спільний запуск небесних ліхтариків, на яких можна написати свої побажання і мрії. Багато людей вірять, що ліхтарики відлітають на небо, а значить, бажання обов'язково здійсняться.
Рукавиці для двох стануть відмінним практичним сувеніром напередодні зимових морозів. Завдяки таким рукавиць, ви зможете триматися за руки, створюючи тепло разом в загальній рукавиці.
Шоколадка в обгортці, на якій будуть надруковані найщиріші побажання вашим відносинам, припаде до смаку навіть тим, хто байдуже ставиться до солодощів. Замовити такий милий подарунок можна в фотоательє.
Подушка з вашої загальної фотографією буде нагадувати коханому про приємні моменти в ті дні, коли не вдається побути разом. Також буде непогано, якщо подушка буде в формі серця. До сюрпризу можна прикласти невелику листівку, в якій ви напишете все побажання відносин і все те, що ви цінуєте в своєму коханому. Будьте впевнені, після такого розтане навіть найсерйозніший чоловік!

Пропонуємо Вам переглянути розділ 👰🤵Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт