Feedback

Подарунок на Новий 2019 початківців екстрималів

09.07.2018 482

Для тих, хто тільки стає на захоплюючий шлях екстремальних пригод, вибирайте звичні санки. Асортимент видів і матеріалів величезний, а прогулянка на санчатах подарує захоплення як малюків, так і їх батьків.
Ватрушки. Вони довговічні, легкі, зручні і експлуатуються навіть на тонкому шарі снігу. Такий подарунок має ще одним плюс: влітку його можна використовувати на воді.
Льодянки. Найпростіший і легкий вид санок, виготовлений із пластику. Компактні і мобільні, що дозволить навіть наймолодшим спортсменам без допомоги затягнути їх на гірку.
Скользяшкі. Гібрид коляски і саней для їзди по льоду і снігу. Батькам не доведеться буксувати колесами коляски, а дитина захищена від холоду і вітру - розкішний і комфортний засіб пересування.
Снігокати. Вид санок з напрямних кермом і гальмівною системою. Стійкі, маневрені, швидкі і регулюються під різний зріст від малого до великого.
Подарований екстрим зроблять свято бадьорим і незвичайним, що дуже символічно для початку нового року. Таким чином ви подаруєте близьким людям любов, турботу, увагу, позитивні емоції і вони віддячать тим же.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт