Feedback

Нові враження на Новий 2019 рік у подарунок

09.07.2018 500

Мета ідеального подарунка - це теплі почуття і приємні враження, а їх новизна і гострота - як приправа, підбирається індивідуально. У вас немає часу на походи по магазинах або дуже дратують черги? Не витрачайте час на тривалі пошуки, а просто зупиніть вибір на незвіданих раніше відчуттях. Курси екстремального водіння на снігу і льоду. Якщо ваш друг завзятий автоаматор, сміливо вибирайте для нього такий презент. Ви подаруєте товаришеві безцінний досвід, незабутнє приємне хвилювання, корисні навички та внесете новизну в його буденне життя, надасте шанс приміряти на себе роль знаменитого гонщика.
Спуск в зорбі. Цей варіант підійде для дорослих і для дітей, які хочуть полоскотати нерви, отримати порцію адреналіну, відчуття невагомості і повеселитися від душі. Ви будете дарувальником неповторних хвилин радості та сміху для ваших найдорожчих людей! При правильному використанні зорб безпечний і абсолютно точно стане зіркою серед інших сюрпризів.
Сноуборд. Замість звичних лиж - зручна дошка. Швидке навчання і море задоволення - хороший вибір для ефектного проведення часу. Можливо ви пробудете пристрасну любов до цього виду спорту в душі друга! Сноуборд цікавий для молодшого і старшого покоління. Можна порадувати людину серйозним потужним снігоходом або катанням на ковзанах, але є відмінна альтернатива. Веселий спуск на морозному повітрі - це шалено радісне заняття для малюків і захоплюючий атракціон для дорослих. Після такої азартної і галасливої розваги гарний настрій залишиться з ними надовго!
Віндсерфінг. Парус з дошкою покатають по білих замерзлих хвилях швидше, краще ніж влітку. Внесіть в відпочинок часточку змагального духу!

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт