Feedback

Матеріали для виготовлення композиції з цукерок

08.07.2018 2227

Композиції з цукерок продаються і в подарункових магазинах, і на інтернет-сторінках майстрів, але ніщо не зрівняється з презентом, зробленим своїми руками. Ви витратите свій час, вкладіть свою душу, фантазію, і у вас неодмінно вийде щось зовсім унікальне і неповторне. Виготовляючи композицію самостійно, ви зможете внести штрихи, що відображають особливості іменинника. Так, презент з звичайного перетвориться в індивідуальний.

Робити композиції з цукерок нескладно, особливих навичок не потрібно, та й матеріалів потрібно трохи, а саме: цукерки в обгортці; гофрований або пакувальний папір різних відповідних кольорів; різнокольорові стрічки; двосторонній скотч, клейка стрічка і клей; флористична зелена пінка або пінопласт; зубочистки, тонкі дерев'яні палички (шпажки) або дріт; тематичні елементи декору. Залежно від форми і тематики композиції можуть знадобитися і інші матеріали, але всі вони легкодоступні і нескладні в роботі. В якості основи, навколо якої будть кріпитися солодощі, підійдуть і «запінені» коробки (заповнені монтажною піною).

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт