Feedback

Подарунок для молодят своїми руками

03.07.2018 469

Якщо ви творча і талановита людина, використайте своє вміння і створіть абсолютно унікальний подарунок своїми руками. Керуйтеся знаннями про молодих і надихайтеся вашими талантами.
Вірші. Для близьких друзів напишіть вірші, використовуючи в тексті їх любовні історії і загальні пригоди. Ще зворушливо накласти текст на музику і заспівати. Це несподіваний і хвилюючий момент, що викликає сльози щастя у зворушених присутніх.
Книга родоводу. У неї можна вклеювати знімки родичів, дізнаватися історію обох сімей, продовжувати її своєю історією і передати дітям. Для виготовлення використовуйте вологостійкий картон або деревину, щоб книга була довговічною, а також спеціальні механізми для кріплення сторінок. Для прикладу подивіться на канцелярські папки. Обкладинку прикрасьте на ваш смак: шкірзамінником, фото, намистини, мережива або паперові смужки для квілінгу. Розмалюйте сторінки у вигляді гілок дерева і листя, залиште побажання щастя і довгих років. Нова сім'я - нова історія. Допоможіть молодятам почати її з щирих емоцій радості і здивування!

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💍Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт