Feedback

Парні подарунки для молодят

03.08.2018 2238

Злиття двох люблячих сердець в одну сім'ю - це суть сухого слова «одруження». Підкресліть важливість і унікальність події іменними і парними презентами.
Іменні столові прилади. За допомогою лазерного гравірування на них наносяться портрети, імена та важливі дати. Символічно і пікантно почати довге сімейне життя з такого іменного сніданку. Крім кухонного начиння, є варіант створити іменні банні халати і рушники, вишити на них прізвище молодят. Ляльки і портретні статуетки. Зверніть увагу на фотопортрет молодих на полотні або підіть ще далі: замовте у лялькарів мініатюрні копії нареченої і нареченого - вони зроблять фурор серед рідних і друзів, ставши талісманами вічної любові.
Парні подушки. Ви можете внести гарний настрій навіть у святая святих - шлюбне ложе. Наволочки, подушки у вигляді серця, пледи, а також фотодрук, вишивка прізвища і дати або відповідні малюнки - вирішувати вам. Такі вироби стануть пам'ятними, цінними і дорогими для нової сім'ї, навіваючи романтичний настрій кожного разу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💍Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт