Feedback

Родзинка вечора у подарунок для дівчини

02.07.2018 582

Ваша друга половина вже неодноразово вражена вами і приємно здивована, але так хочеться зробити «контрольний постріл» і назавжди підкорити її? Надихніться своїм талантом і створіть щось унікальне, що стане предметом гордості і талісманом ваших відносин.
Вірші чи пісня. Найщиріші і душевні слова римуються в прекрасні вірші-визнання. Улюблена буде задоволена і навіть розплачеться, але відтепер ви - кращий романтик на світі!
Портрет. Кожна риса особи і форма локона проявиться на папері так, як бачить їх художник. Це визнання в любові без букв і слів.
Але яскравим символом любовного союзу залишається перстень: вони даруються на заручинах та на розпис. Не турбуйтеся, якщо ви не коваль, зробити прикрасу можна своїми руками із звичайного дроту: напишіть слово «love» курсивом, не відриваючись від аркушу паперу (слово приблизно 0,7 см у висоту і 1,9 см в довжину); відріжте 15 см шматок дроту, відступіть від початку близько 5 см і почніть згинати її по букві L вгору, а потім вниз, звернувши округлу петлю плоскогубцями; ними ж поверніть букву О і знову плоскогубцями надайте форму букві V; знову беріть плоскогубці, викручуйте маленьку петельку і робіть букву Е; на кінці літери Е додайте ще одну петельку і відріжте кусачками залишивши дротяний хвіст; отримане «love» прикладіть до пальця, оберніть вільний кінець букви L навколо і вставте його в петельку літери Е; зніміть перстень, відріжте зайвий дріт і закріпіть плоскогубцями кінець. Кожен подарунок цінний тим, що зроблений особисто, зберігає в собі частину душі і енергії, викликає теплі почуття. Насолоджуйтесь один одним, даруєте собі частинку душі радійте дрібницям.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт