Feedback

Особливе побачення у подарунок

02.07.2018 498

Якщо вибрали місце для романтичного побачення, то тепер важливо вибрати гідне місце для сюрпризу. Як вибрати ідеальний бюджетний варіант по сезону, щоб здивувати дівчину і зробити романтичну вечерю ідеальною? Дах. Пошукайте безпечне місце з чудовим видом на нічне місто і сміливо накрийте там стіл. Мерехтливі вогні до самого горизонту, безкраї простори і тільки зірки над вами - класика!
Пляж або берег річки. Сонце буде грати в келихах з шампанським або чашках з чаєм. Коли стемніє, буде неймовірно романтично укутатися в теплий плед і дивитися, як іскри багаття летять в небо і перетворюються на зірки, відбиваючись у воді ... Для повного відчуття захоплення поставте по периметру плаваючі свічки у формі серця. Парк. Вибирайте безлюдне місце, де є дерева, і земля усипана осіннім листям. Використовуйте зрізане дерево як стіл, а гілки дерев прикрасьте милим саморобним декором: вирізані з картону або дерева серця, підвішені на стрічках, паперові гірлянди, повітряні і широкі шифонові стрічки.
Снігова галявина. Улюблене місце зустрічей або посеред парку де можна знайти затишний куточок з недоторканим снігом? Оточіть зону побачення декораціями: серця на стрічках можна замінити на різнокольорові ялинкові кулі на тонких нитках новорічного «дощику». Оформіть сніговий трон - нехай улюблена відчує себе Сніговою королевою. На такому троні довго не посидиш, але враження від цього сюрпризу залишаться назавжди! Готуйтеся до фотосесії і нескінченного захоплення! Хто знає, можливо фотографія з цієї дивовижної зустрічі стане візитною карткою початку ваших відносин?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт