Feedback

Здивуйте дівчину смачними сюрпризами

02.07.2018 407

Знаки уваги закоханих один до одного дуже важливі і дорогі для них, тому що на піку романтичного етапу відносин кожна дрібниця стає подарунком і яскравим спогадом.
Здивуйте дівчину їстівним подарунком - приготуйте вечерю з того, що є в холодильнику. Звичайно, ви можете приготувати магазинні пельмені або пишний омлет з пари збитих в піну яєць. А чому б не поекспериментувати заради такого випадку? Є простий і цікавий варіант - шарлотка! Нехитрі інгредієнти, духовка, терпіння і уважність - все, що знадобиться: візьміть миску і збийте в неї три яйця; всипте туди ж склянку цукру, дрібку солі і збивайте виделкою, поки цукор не розіб'ється; додайте склянку борошна і ретельно розмішайте до однорідного рідкого тіста; два-три яблука очистіть від серцевини і наріжте скибочками; візьміть неглибоку миску (каструлька, деко) і замісіть з маленькими шматочками маргарину; розподіліть яблука по дну, залийте тістом і відправте в розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин; через півгодини акуратно проколіть верх сірником: якщо до неї нічого не прилипне, значить, пиріг готовий; вийміть шарлотку, дайте їй охолонути, викладіть на красиву тарілку; для надання більшої романтичності виріжте з пирога серце - для цього використовуйте картонний шаблон. Експериментуйте з іншими фруктами і ягодами, відповідно сезону. Якщо плоди дуже соковиті, пересипте їх крохмалем.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт