Feedback

Подарунки для тата руками дитини

31.12.2013 1706

Тато - особлива людина в житті кожної дитини. І він, безумовно, заслуговує на щось особливе у свій День Народження, День Тата або будь-яке інше свято. А що може бути особливішим за подарунок, зроблений руками дитини? Нехай навіть і з вашою допомогою, але дитяча творчість, всі старання і любов, вкладені в подарунок, безсумнівно, зроблять тата найщасливішою людиною на світі!

Отже, які подарунки татові можна зробити разом з дитиною ?

Можна зробити оригінальну рамку для фотографій. Купіть звичайну дерев'яну рамку для фотографій і прикрасьте її разом з малюком. Використовувати можна фарби для розпису по дереву, різні блискітки і декоративні штучки, мушлі, привезені з сімейного відпочинку на морі, гудзики. Можна оформити рамку в техніці декупажу, або просто обмотати товстою кольоровою ниткою (пряжею). У дитини повинна працювати фантазія, тому завжди запитуйте, як вона бачить рамку, якою вона має бути, і лише допомагайте їй здійснити її задумку.

Якщо дитина вміє шити або плести, запропонуйте зробити чохол для татового Asus Google Nexus 7 New, iPhone або ігрової приставки, який напевно тата дуже порадує, і в той же час захистить улюблений гаджет. Зшити чохол можна з фетру або будь-якої м'якої тканини, прошитої синтапоном; вишити або розмалювати зовні фарбами для текстилю. Малюнок може бути самим різним: від футбольного м'яча і закінчуючи персонажем з улюбленого фільму, мультика або гри.

Використовуючи фарби для текстилю, ви можете разом з дитиною розмалювати куплену татові футболку: це можуть бути побажання, відбитки ваших рук, поцілуночки або цілий намальований сюжет. Можете написати оригінальні фрази: «З татом не знайомитися. Одружений» або щось в цьому роді. Така футболка буде оригінальною і унікальною, адже зроблена вона буде з любов'ю і радістю.

Якщо дитина зовсім ще маленька, зробіть разом листівку. Листівка може бути різного плану, дивлячись з яким святом ви вітаєте свого тата . Якщо це 23 лютого, то зробити її можна у формі мундира. Для цього потрібно всього лише ваше бажання і кольоровий папір. Якщо це - День Народження, то листівка може бути у формі серця або величезного торта.

Також прекрасною ідеєю подарунка може стати колаж із сімейних фото або стінгазета , тематичне печиво або торт, приготовані разом з дитиною, подарункові сертифікати на обійми, поцілуночки , масажі...

Подарунок, зроблений разом з дитиною - це подвійна радість, це завжди приємно і радісно! Тато обов'язково це оцінить!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження тата, в якому знаходиться 191 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт