Feedback

Випробування для справжніх чоловіків у подарунок

22.06.2018 545

Чоловіки - сильна половина людства. Тому екстремальні подарунки для них - це справжнє випробування, яке дозволить продемонструвати їм силу, лідерські якості та здатність тверезо мислити в нестандартній ситуації. Здивуйте іменинника презентом у вигляді екстремальної розваги, і він запам'ятає це на все життя:
Пейнтбол або лазертаг - командні ігри, які дозволяють не тільки повернутися в дитинство і пограти в войнушки, але і продемонструвати відмінну фізичну форму і вміння швидко приймати правильні рішення. Напружена гра - це справжній екстрим. А ще такий презент - відмінна альтернатива звичайному застіллю.
Стрибок з парашутом - бажання багатьох чоловіків. Зробивши такий сюрприз, ви, можливо, здійснити його заповітну мрію. Головне, знайти хорошого інструктора, який забезпечить безпеку цього екстремальної розваги.
Роупджампінг - розвага, яка представляє собою стрибок з великої висоти і подальше вільне падіння вниз. Такі стрибки хоч і дуже екстремальні, але правильно підібране спорядження й страхувальні троси забезпечать безпеку під час польоту в безодню. Природньо, відбуваються вони тільки під чуйним контролем фахівця. Приголомшливе відчуття вільного падіння - це яскраво і незабутньо. Політ на легкомоторному літаку або вертольоті. Сидячи в кабіні пілота, можна відчути себе господарем всього світу. Варіантом такого привітання може бути пробний урок польоту, що дозволить імениннику потримати в руках штурвал і відчути всю міць крилатої машини. Катання на квадроциклах по бездоріжжю. Вибираючи подарунок для чоловіка такого плану, слід для початку звернути увагу на його стан здоров'я і спосіб життя в цілому. Буде прикро, якщо замість очікуваного захоплення іменинник випробує розчарування.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт