Feedback

Ідеї оригінальних подарунків

31.12.2013 1097

Наближається день народження близької людини, річниця відносин або ювілей у батьків, і ви в оточенні приємних турбот замислюєтеся - що подарувати? А в голову як завжди лізуть лише нудні чайники, сорочки та сувеніри. Якщо вам, як і мені, набридли банальні подарунки, тоді саме час для незвичайних і оригінальних ідей.
Якщо ви хочете підібрати цікавий подарунок другу, тоді можете вибрати оригінальний подарунок від Артемія Лебедєва. Наприклад, людині, котра захоплюється подорожами сподобатися скретч-карта світу, на якій можна витирати, як на лотерейках, золотисте покриття з тих країн, які вже відвідав; або обкладинка на документи з незвичайним принтом.
Дівчаткам, які часто не можуть вирішити, чого вони хочуть, припаде до душі «Куля пророкувань». Ця куля містить 20 коротких фраз, які дадуть відповідь на будь-яке питання. Знайти і замовити її можна досить просто в інтернет-магазинах .
Якщо хочете справити враження на дівчину, тоді подаруйте їй парасольку у формі серця або блокнот «Книга бажань». У таку записну книжку вона зможе завжди записувати всі свої «хотілки», а ви з легкістю дарувати найбажаніші подарунки з будь-якого приводу.
На річницю відносин з коханою людиною відмінно підійде дошка на магніті на холодильник або паперова подушка для написання приємних побажань один одному. А якщо у вас досить багато вільного часу, тоді спробуйте зробити подарунки своїми руками - це завжди оригінально і незабутньо.
Любителям екстриму завжди сподобається сертифікат на політ на літаку, стрибок з парашутом, подорож на повітряній кулі або катання на квадроциклі. Такий подарунок неодмінно подарує силу-силенну емоцій і запам'ятається дуже надовго.
Батькам на річницю весілля краще дарувати «спокійні» подарунки. Для такого приводу відмінно підійде стара газета «Правда» зі статтею про їхнє весілля або добре намальований портрет зі старої фотографії. Такі речі навівають спогади і не залишать батьків байдужими.
Який би подарунок ви не вибрали, головне - щоб він був від щирого серця. Адже подарунки, вибрані або зроблені з душею, завжди радують і залишаються в пам'яті надовго. І неважливо, що ви виберете, і скільки це буде коштувати - набагато важливіша увага і турбота, яку ви проявили.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт