Feedback

Як оригінально привітати з днем народження

31.12.2013 2288

День народження - це особливий день в житті кожної людини. А коли наближається це свято у дорогої або близької людини, хочеться щоб воно стало особливим і запам'яталося надовго. Подарувати незабутнє свято дуже просто, головне - проявити трохи фантазії.
Будь-яке торжество починається з привітань, так що без них нікуди. Щоб повеселити винуватця торжества, підберіть пару-трійку смішних іменних поздоровлень. Таким чином, ви не тільки подаруєте заряд позитивних емоцій імениннику, а й підкреслите своє особливе ставлення, що буде двічі приємно.
Не менш важливим є подарунок. Хоч і кажуть, що головне не подарунок, а увага, але кому б не було приємно отримати щось особливе в цей день? Відходячи від банальних стереотипів, зверніть увагу на захоплення винуватця торжества, і ви неодмінно знайдете щось особливе і ідеально підходяще.
Нестандартні подарунки приносять більше приємних емоцій. Відмінна ідея - подарувати невеликий жартівливий подарунок, і другий - трохи серйозніший. Наприклад , хлопцю можна подарувати бритву або пару шкарпеток, щоб трохи шокувати, а потім піднести подарунок до душі.
Для дівчат на перший випадок відмінно підійде коробка-сюрприз, повна повітряних кульок, корзинка солодощів або куля-провісник, яка допоможе визначитися у «важких рішеннях», а після можна піднести приємний презент, який ще сильніше її здивує.
Ще один оригінальний спосіб незвично привітати іменинника – організувати вечірку-сюрприз. Підмовте всіх близьких і друзів винуватця торжества, і умовтеся зібратися в певному місці, куди неодмінно потрапить іменинник. А далі дійте за сценарієм американських фільмів. Таке привітання неодмінно вразить і порадує як головного гостя , так і його друзів.
Якщо вам ніколи фантазувати або це виходить погано, покопайтеся в інтернеті , і ви неодмінно знайдете що-небудь цікаве. Що б ви не придумали, головне щоб це було зроблено з душею. Саме такі речі залишають найяскравіші спогади на довгий час.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт