Feedback

Подарунки на Новий Рік: що подарувати сестрі?

31.12.2013 735

Подарунок на Новий Рік сестрі можна вибирати так само, як подрузі. Адже, як не крути, а сестра – це найближча подруга. З іншого ж боку, настільки близькій людині хотілося б подарувати щось дуже особливе, що запам'ятається надовго. І якщо ви не збираєтеся дарувати улюбленій сестричці щось із речей або аксесуарів, подаруйте їй сертифікат!
Такі популярні з порівняно недавніх пір подарункові сертифікати в багатьох випадках стануть дуже вдалим варіантом подарунка. Це краще, ніж просто гроші, які, як правило, розходяться незрозуміло куди. Але такий подарунок і не буде припадати пилом на полиці, а обов'язково буде використаний і принесе одержувачу масу задоволення. Отже, що ж вибрати улюбленої сестричці?

1. Спа-процедури та масажі. Ну яка ж дівчина відмовиться від такого подарунку? Це море задоволення і релаксу, після якого одержувачка подарунку буде і виглядати, і відчувати себе на всі 100! А чи це не мрія кожної дамочки?

2. Фотосесія. Це також подарунок, який без сумнівів буде гідно оцінений. Адже кожна дівчина любить фотографуватися і мріє про фотоальбом, наповнений красивими, прикольними, романтичними і вишуканими знімками. Ваша сестра зможе спробувати себе в різних образах, отримає масу позитивних емоцій і довгу пам'ять у вигляді красивих фото.

3. Різноманітні курси. Якщо у вашої сестри є захоплення або бажання знайти нове хобі, подаруйте їй відповідний сертифікат. Це може бути курс з кондитерського мистецтва, кулінарії, фотографії, малювання і живопису, рукоділля тощо. Тут ваша сестричка зможе спробувати свої сили в певному занятті і, можливо, буде займатися обраним хобі професійно.

4. Екстремальний відпочинок. Деякі дівчата просто не схожі на інших! Якщо і ваша сестричка активна, любить пригоди і екстрим, виберіть те , що буде їй до смаку. Це може бути екстремальне водіння, гонка на баггі, дайвінг, стрибок з парашутом або навіть урок стрільби!

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт