Feedback

Приємні сувеніри у подарунок для мами

12.06.2018 671

Сувенірів для мам - величезна кількість. Підберіть такий, який підходить для вашої дружини, відповідає її уподобанням, і такий, якого у неї не було. Варіанти сувенірів: кружка, або фартух з написом «Краща мама». Якщо наявні в продажу варіанти вас не влаштовують - замовте індивідуальний дизайн в студії друку. Наприклад, на кружку помістіть фотографію вашої дружини з дітьми і написом «Мамочка, ми тебе любимо!». Футболка або інші предмети одягу з пам'ятними написами із принтом, наприклад: «Мама №1». Халат з іменною пам'ятною вишивкою теж підійде в якості презенту. Комплект одягу для всієї родини «Family look». Це може бути однаковий одяг тільки для мами і дітей або для всіх, в тому числі і тата. Бувають комплекти з ідентичними принтами, в єдиній колірній гамі або з взаємодоповнюючим малюнком. Дружина з хорошим почуттям гумору оцінить, наприклад, такий комплект: для мами футболка з написом «Мати драконів», для діток - з принтом «Дракончик №1» і «Дракончик №2», а для тата - «Головний дракон».
Фотосувеніри. Виберіть кращі фотографії дружини з усією родиною і попросіть у фотостудії надрукувати їх на подушці, пледі, постері, в кристалі або просто замовте друк фотокниги в подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт