Feedback

Цінні подарунки. Що подарувати дружині на День матері

11.06.2018 507

Вибір подарунку багато в чому залежить від фінансових можливостей. Якщо ви хочете порадувати свою улюблену і подякувати за дітей, то День матері - хороший привід це зробити. Цінні подарунки продемонструють вашу вдячність і любов.
Це може бути: особлива прикраса. Жінка не відмовиться від прикраси в подарунок. Тільки в День матері в повинен бути абсолютно особливим. Замовте браслет або кулон з підвісками, які зображують діточок. Наприклад, для жінки, у якої є дочка і синочок, це може бути браслет з фігурками хлопчика і дівчинки з вигравіруваними на них іменами і датами народження.
Туристична путівка. Мамі потрібен відпочинок, особливо якщо дітей декілька і вона поринула в побуті. Подаруйте дружині поїздку на море або в екскурсійну поїздку, нехай навіть на кілька днів. Найкраще, якщо поїде вона одна, з вами або подругами. Відпочинок з малюками - це все-таки не зовсім відпочинок.
Сумочка, туфлі або додаток. Жінка завжди залишається жінкою, навіть якщо вона виходить з дому тільки за продуктами або на прогулянку з коляскою. Якщо ви знаєте про її мріях і перевагах - підберіть якусь модну річ. Якщо не знаєте - даруєте сертифікат або їдьте вибирати подарунок разом з нею. Який би презент ви не вибрали, дорогий або символічний, головне - зробити так, щоб в цей день ваша дружина в черговий раз відчула себе коханою. Обов'язково скажіть добрі слова побажань і привітайте квітами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт