Feedback

День Святого Миколая: що подарувати дітям

29.11.2023 1637

Для багатьох українських діток свято Святого Миколая набагато бажаніший, ніж Новий Рік. І це не дивно. Багато свят сьогодні проміняли свою автентичність.
Напередодні цього чудового свята хотілося б обговорити, чим можна порадувати дітей цього року. Ось вам кілька ідей:
Солодощі. У цей день без них просто нікуди. Не варто брати величезні коробки з цукерками, такі подарункові набори краще підійдуть для новорічної ночі. А на Миколая краще покласти парочку шоколадок, але найулюбленіших.
Сувеніри. Останнім часом стало модно під подушку малюкам класти не тільки цукерки, але і якісь приємні дрібнички. Для цього ідеально підійде пенал з улюбленим героєм, блокнотик, книжка, резиночки і заколочки – для дівчаток, а також брелочки і модельки машинок – для хлопчиків.
Солодощі + подарунок. Це – просто ідеальне поєднання. Тим більше, що виробники новорічних подарунків пропонують просто величезний вибір таких подаруночків. Так, ви зможете знайти солодощі в комплекті з чашкою, пеналом, навушниками, рюкзачком, шарфиком, рукавичками та іншими приємними подаруночками.
Ось чого не варто робити, так це дарувати дитині дорогі подарунки. По-перше, цим ви ризикуєте серйозно розбалувати чадо; а по-друге, викликати серйозну заздрість у інших дітей, з якими ваш малюк спілкується в садочку чи школі, що може негативно відбитися на подальшому спілкуванні в групі однолітків.
Тим більше, що варіантів для вибору подарунка більш, ніж достатньо. Виберіть якусь незначну дрібницю в подарунок на це свято, але яка неодмінно порадує чадо, і акуратно вночі покладіть її під подушку. А якщо вже хочете побалувати, тоді краще це зробити в новорічну ніч.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Святий Миколай (Миколи Чудотворця) 2023, в якому знаходиться 92 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт