Feedback

Букет із квітів, цукерок і фруктів - ідеальний подарунок для жінки

11.06.2018 764

Кращий спосіб привітати або просто порадувати жінку або дівчину без жодного приводу - подарувати їй букет. Він може бути куплений у професійного флориста або складений своїми зусиллями, включати в себе не тільки квіти або бути без них. Головне - щоб милував око і зігрівав серце жінки.
Складові подарункового букета. Як будь-яка творчість, складання квіткових композицій має свої принципи, але не вимагає надто вже жорсткої регламентації. Можливі найхимерніші поєднання: живих квітів і сухоцвітів; зелені і фруктів; іграшок і солодощів.
Букет може бути доповнений: листівками і сувенірами; ювелірними прикрасами і біжутерією; аксесуарами жіночого гардеробу і навіть дорогою нижньою білизною. Елементи подарунка повинні підходити один до одного по оформленню, розмірами та ін. Гармонія і помірність обов'язкові при створенні композиції, з чого б вона не полягала.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження для коханої, дружини, в якому знаходиться 116 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт