Feedback

Сюрприз для бабусі

04.06.2018 613

Якщо ваша бабуся не може сидіти без діла і постійно вигадує собі нові заняття, День матері - відмінний привід допомогти їй реалізувати себе в своєму хобі. Виберіть сюрприз, який пов'язаний з її захопленнями: нитки, нові спиці - для тих, хто не уявляє себе без в'язання. Такий сюрприз надихне бабусю на створення нових рукодільних шедеврів. Новий набір садового інвентарю або насіння рідкісних рослин - для завзятої дачниці або власниці власної ділянки. Книга для запису кулінарних рецептів, щоб завжди мати під рукою шпаргалку, як приготувати улюблені страви дорогих онуків. Набір ефірних масел і оригінальна банна шапка підійде для тих, хто не уявляє свого життя без гарячої лазні чи бані. Квиток в театр, на концерт або в оперу - прекрасна можливість вгамувати культурний голод. Дуже добре, якщо ви зможете скласти компанію своїй бабусі на цьому заході.
Якщо у вас немає можливості привітати улюблену бабусю з Днем матері особисто, надішліть їй телеграму або замовте красивий букет, який вручить кур'єр від вашого імені. Цінуйте час, який ви проводите зі своїми близькими людьми. І якщо раптом ви зараз насилу зможете згадати, коли востаннє бачилися або зідзвонювалися зі своєю бабусею, саме час виправити цю помилку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт