Feedback

Смачні новорічні закуски з червоної ікри

31.12.2013 699

Міні-бутербродики з червоною ікрою
Для їх приготування вам знадобляться: білий хліб, вершковий плавлений сир, вершкове масло, кріп, червона ікра (для прикраси можна ще відварити трохи креветок ).
Приготування:
Обрізавши у хліба скориночки, виріжте з нього маленькі заготовки під бутерброди. Це можна зробити чарочкою або формами для печива (з ними страва буде виглядати ще більш святково). На сухій сковороді обсмажте хліб до хрусткої скоринки, з боків кожен зі шматочків змастіть вершковим маслом і обваляйте в дрібно нарізаному кропі. На хліб намажте плавлений сир і викладіть ікру. Якщо є креветки, прикрасьте кожен бутербродик очищеною вареною креветкою.
Діжечки з червоною ікрою
Для їх приготування вам знадобляться: листкове бездріжджове тісто, сире яйце, вершковий плавлений сир, червона ікра.
Приготування:
Разморозьте і розкатайте тісто, виріжте з нього невеликі кружечки і колечка того ж діаметру. Поставте кілечка на кружечки, щоб утворилися діжечки. Змастіть їх яйцем і викладіть на вистелене пергаментом і змащене маслом деко. Випікайте до готовності, потім остудіть. Наповніть діжкчки плавленим сиром, зверху викладіть червону ікру. Також закуски можна прикрасити зеленню.
Рулетики з лосося з червоною ікрою
Для їх приготування вам знадобляться: солоне м'ясо лосося (філе або нарізка), варені яйця, твердий сир, червона ікра, майонез, кріп.
Приготування:
М'ясо лосося наріжте тонкими скибочками або використовуйте нарізку. Зваривши яйця, натріть їх і твердий сир на дрібну тертку, заплавьте майонезом, щоб вийшла однорідна пластична маса. Додайте в неї дрібно нарізаний кріп. Намазуйте готову начинку з сиру та яєць на скибочки лосося, і скручуйте їх у рулетики. Зверху на кожен з рулетиків викладіть червону ікру.
Щасливого та смачного Вам Нового Року!

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Мама тато





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт