Feedback

Традиційний подарунок для анестезіолога

31.05.2018 1236

Чим би ви не задумали віддячити лікаря, головне, щоб людина не виявилася при цьому в незручному положенні, а навпаки, був би зворушений вашою увагою. Найчастіше люди зупиняються на парі основних варіантах подарунків:
Алкоголь. «Традиційна анестезія». Нічого немає поганого в презенті у вигляді елітного напою. Але в цьому випадку потрібно знати переваги людини. Крім того, деякі медики нарікають на занадто велику кількість пляшок з міцними напоями в їхніх домашніх барах. Та й серед лікарів все ж зустрічаються люди, які не вживають алкоголь.
Шоколадні цукерки. Можна зіткнутися з тими ж проблемами, що і у випадку з напоями. А якщо вже вирішили подарувати цукерки, то, щоб цей презент не виглядав черговим, не забудьте трохи пожартувати. Скажіть, що шоколад, поряд з медичним наркозом, можна розцінювати як один із засобів зниження больового синдрому завдяки його здатності виробляти в організмі гормони щастя. Доктору буде дуже приємно, якщо такі банальні подарунки подаровані з гумором або незвично упаковані. Наприклад, презент буде оригінально виглядати, якщо пляшку «одягнути» в медичний одяг.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день анестезіолога 2024, в якому знаходиться 18 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт