Feedback

Знайти себе в новій сфері

22.05.2018 497

Вчитися чомусь новому доводиться кожному хоча б один раз в житті. Чому б вам не допомогти людині в цьому, підібравши майстер-клас в абсолютно новій для нього області? Можливо, навіть в зовсім несподіваному напрямі. Якщо чоловік не боїться труднощів і впевнений в своїх силах, він із задоволенням скористається вашим презентом. Це може бути:
навчання масажу, як лікувального, так і розслаблюючого;
мистецтво татуажу; косметологія; перукарське мистецтво, в тому числі навчання професії барбера;
манікюр і педикюр (так-так, багато чоловіків знаходять своє покликання в цій, здавалося б, жіночої галузі);
аніматорська діяльність;
тюнінг автомобілів і мотоциклів;
виготовлення сувенірів з дерева і металу;
моделинг; програмування і SEO-оптимізація. Подібні майстер-класи не тільки розкриють нові грані особистості обдаровуваного, але і можуть посприяти тому, що у чоловіка з'явиться додатковий заробіток. А можливо, він кардинально змінить професійну сферу діяльності. Вибираючи подарунок подібного плану, поцікавтеся у адресата його планами на найближчий час. Інакше може трапитися так, що саме на дату майстер-класу у нього заплановано щось важливе. Тому намагайтеся вибирати сюрприз або з відкритою датою, або заздалегідь погоджуйте терміни з одержувачем презенту. Правильно обраний сюрприз обов'язково викличе бурю непідробного захоплення і щиру подяку. А вам буде приємно усвідомлювати, що не без вашої участі людина стала трохи щасливішими, знайшовши собі нове цікаве захоплення.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт