Feedback

Подарунок на згадку про роки роботи

17.05.2018 636

Будь-якій людині приємно, коли його заслуги оцінені достойно. А чоловікові, та ще й на порозі пенсії, це особливо приємно. Чоловіки взагалі схильний до оцінювання результатів роботи, змаганнями за рекордами і призами. Тому подаруйте щось таке, що буде нагадувати про успіхи у професійній діяльності та кар'єрних досягненнях, наприклад:
Газета, видана спеціально для колеги на прощання. У цьому «спецвипуску» можна розповісти про професійні досягнення людини, надрукувати розповіді колег про нього і якісь курйозні випадки з його робочих буднів.
Портрет. Замовте зображення вашого колеги, це може бути шарж або портрет, який зображає колегу за роботою. Головне - щоб це виглядало професійно і не образливо.
Орден або медаль за працю. Якщо державну нагороду отримати не вдається, випустіть від свого підприємства або фірми такий орден за заслуги перед компанією або навіть цілої галузі. Обов'язково на таку нагороду має бути присутній іменний вітальний напис. Статуетка, що символізує професійну діяльність колеги або його самого за роботою. Просто статуетка на абстрактну тему у вигляді полярного ведмедя або милою пастушки зовсім не порадує чоловіка, але щось зроблене під замовлення і пов'язане з його діяльністю стане відмінним подарунком на честь виходу на пенсію. Замовте друк фотокниги з пам'ятними фотографіями з робочих поїздок, трудових буднів і корпоративів, доповніть цю книгу розповіддями про найцікавіші моменти, спогадами товаришів, зробіть іменний вітальний напис за допомогою гравіювання. Якщо за роки роботи накопичилося багато відеоматеріалів - зробіть з них відеофільм.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт