Feedback

Нові враження в подарунок тим хто виходить на пенсію

16.05.2018 417

У людей на пенсії з'являється багато вільного часу, який часто не знають як провести, чим зайняти в відсутності роботи. Правильно підібраний презент допоможе прикрасити перший час після виходу на заслужений відпочинок. Головне - вибрати те, що доводиться жінці до душі. Все залежить від темпераменту, від її захоплень і пристрастей. Для когось кращим подарунком стане новітня швейна машинка, а хтось мріє про гірські лижі або бігові лижі. Можна і підібрати що-небудь універсальне, наприклад:
сертифікат на навчання мистецтву живопису, кулінарні курси, курси шиття (наприклад), танцювальні майстер-класи або майстер-класи з гончарної справи. Якщо ви не знаєте, що вибрати, подаруйте сертифікат на відвідування студії, в якій можна вибрати вподобаний напрямок у творчості. Відвідування спа-центру, курс масажу або путівка на spa-weekend. Навряд чи хто-небудь з представниць прекрасної статі відмовиться від можливості присвятити час собі і попіклуватися за своєю зовнішністю і підправити здоров'я. Набір для хобі. Це можуть бути рослини і вази для створення біосфери, набори для вишивання, розфарбовування картин за номерами, валяння картин з вовни і створення ароматів. Головне - знати, що подобається людині. Як варіант можуть бути книги.. Для любителів почитати на дозвіллі книги - найкращий презент. Якщо ви не знаєте смаків своєї вже колишньої колеги, вручіть подарунковий сертифікат з книжкового магазину. Відмінним подарунком стане путівка на море, екскурсійний тур або подорож в одну з країн. Немає нічого кращого нових вражень, отриманих під час подорожі. Виберіть те місце і той тип відпочинку, який найбільш близький вашій колезі. Якщо ви виконаєте мрію людини, відправивши її в Париж або на один з грецьких островів, це стане незабутнім подарунком.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт