Feedback

Все кориснне, що зроблено з натурального подарунок

14.05.2018 845

Якщо ви вирішили порадувати вегетаріанця або вегана і хочете подарувати йому що-небудь їстівне, будьте дуже і дуже обережні. При врученні того, що давно виключено з раціону людини, ви ризикуєте викликати негативні емоції. Але якщо впевнені, що задумана смакота, не засмутить вашого друга не зволікайте і купуйте цю «рідкість»:
Торт - найпоширеніше, з чим можна прийти на свято, та й просто в гості. Зверніть увагу, що його потрібно виготовити без використання яєць і молочних продуктів. Для прикраси ласощів використовуйте якомога більше фруктів, можна взяти також і консервовані.
Набір олій. Лянна, оливкова, кунжутна - всі ці нерафіновані олії відмінно підходять до салатів. Будьте впевнені, у тих, хто не використовує майонез і сметану, олія завжди в пошані.
Шоколад, куплений в спеціалізованому магазині для веганів. У таких солодощах немає ні грама молока, але від цього він не стає менш смачним.
Шашлик із грибів і овочів буде досить доречним на великому застіллі. Приготувати його зовсім не складно, вам знадобляться тільки дерев'яні шпажки, овочі з грибами і домашній гриль.
Кошик вегетаріанця. У нього покладіть різні горішки, набори смачного чаю і кави, сухофрукти, спеції. Прикрасьте презент ароматними травами, і сміливо йдіть на свято.
Різноманітність страв без використання тваринної їжі зашкалює. Напевно у вас в скарбничці рецептів знайдеться що-небудь, що відповідає вимогам іменинника, спробуйте приготувати це самостійно і принести з собою. Повірте, такий жест обов'язково оцінять! Для того щоб дійсно порадувати людині сюрприз, заздалегідь познайомтеся з його звичками і способом життя. В цьому випадку вам вдасться підібрати потрібний презент, якому будуть раді на святі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт