Feedback

Подарунки на День футболу

08.05.2018 1139

Футбол - це найпопулярніший вид спорту в світі. Але для багатьох це не просто спорт, а захоплення всього життя. І це стосується не тільки професійних футболістів і любителів просто «поганяти м'яч» з друзями, але і ще і величезної кількості футбольних уболівальників по всьому світу. Для шанувальників цієї гри кожен матч - значуще і яскрава подія, яку вони намагаються не пропустити. Тому футбол - це окрема культура, стиль життя. І у такого масштабного явища є своє свято - Всесвітній день футболу. Правда, День футболу є неофіційним святом, але це не заважає любителям цієї гри щорічно відзначати його.

Якщо ваш знайомий сам грає в футбол на професійному або аматорському рівні, то в якості презенту для нього може підійти один з наступних варіантів:
Постільна білизна в футбольному стилі - для тих, хто не хоче розлучатися з улюбленою грою навіть уві сні.
Шарж або картина, що зображують товариша під час гри.
Скульптура або лялька - зображення друга в формі.
Особистий кубок або медаль, наприклад, «За найвдаліші паси» або «Найвеселіший футболіст».
Плакат з нарізкою з фотографій кращих голів друга.
Відеоролик, змонтований з найбільш пам'ятних спортивних моментів людини.
Варіантів презентів пов'язаних з спортивною грою, дуже багато. Вибирайте те, що може стати в нагоді людині, відповідає його характеру або стилю життя. Любителям випити чай - кружка з забавним написом в спортивній тематиці, спортсмену - пляшка для води з його вигравіруваним ім'ям. А фанату футболу, якому на роботі доводиться ходити в костюмі, - подаруйте запонки у вигляді м'ячів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день футболу 2023, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Що подарувати футбольному фанату

    Що подарувати футбольному фанату

    Футбол, захоплення, яке об'єднує народи всіх континентів і країн. Захоплення, заради якого люди проробляю тисячі кілометрів шляху заради перегляду матчу за участю улюблених команд. Ламаються трибуни, гинуть люди, тепер зрозумілий масштаб ... 4669

  • Футбольні сувеніри своїми руками

    Футбольні сувеніри своїми руками

    Подарунки, зроблені своїми руками, завжди справляють особливе, ні з чим не порівнянне ... 2699

  • Подарунки юним футболістам

    Подарунки юним футболістам

    Серед гравців і вболівальників є чимало дітей. Неодмінно дітям на День футболіста можна запрезентувати подарунок і таким чином підтримати їх пристрасть до ... 3469

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт