Feedback

Що подарувати дачнику

27.09.2013 3898

Так, що подарувати дачнику? У магазині «Сад і город» ви можете і розгубитися, тому наводимо цілий перелік подарунків. Ви можете вибрати лопату в подарунок, як совкову, так і лопату для скопування городу. Всілякі сапи, з довгою і короткою ручкою, на всі випадки. Граблі просто необхідні, також вони існують різних розмірів.
Що подарувати дачнику
Напевно на дачній ділянці посаджені плодові дерева та кущі смородини. Подаруйте кущоріз, для обрізання зайвих гілок. Драбина, адже плоди яблуні чи груші краще зняти самому, не чекати коли впадуть на землю, так вони зберігаються краще.



Безліч літератури існує на тему сад і город. Виберіть підходящу, якщо ваш дачник захоплюється розведенням квітів на відкритому грунті, подаруйте книгу на цю тему. Напевно він дізнається і підкреслить для себе що-небудь нове. Також є книги з розведення овочевих культур.

На дачі має місце і культурний відпочинок. Багато святкують значущі події в житті саме на дачі. Подаруйте складаний мангал, адже шашлики на дачі, та ще коли ви приїхали компанією, стають невід'ємною частиною відпочинку.

Різні фляги для води. Сумки холодильники, стануть в нагоді, якщо на дачі немає освітлення.
Що подарувати дачнику
Якщо ви всією сім'єю робите подарунок, то можете скинутися і придбати генератор для вироблення електроенергії, багато хто саме такий варіант електропостачання та вибирають, так як немає можливості під'єднатися до лінії електропередачі.

Як бачите, вибір дуже великий і, дарувати можна багато речей, які ми використовуємо в своєму побуті.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт